Foredrag

Mangler I et ”input” til frokostmødet eller fyraftensmødet, måske et tema til en medarbejderdag, et event/ tilbud til kunder/klienter?

Prøv et af mine foredrag, som sætter gang i både lattermusklerne og giver stof til eftertanke Et foredrag kan give udbytte langt fremover og hjælpe med til at nå sine mål.

Jeg holder foredrag i hele landet.

Finder du ikke det du søger, så ring gerne for et speciallavet foredrag til din virksomhed.

KRAMS (kost, rygning, alkohol, motion, stress)

Hør` et inspirerende og motiverende foredrag om kost, motion og livsstil. Få nogle redskaber til at spise dig sund og slank, hele året rundt.

Foredraget handler om sunde og enkle leveregler til hverdagen. Det handler om at leve, ikke at “overleve” Kostvaner og livsstil kan være svære at ændre. Med den rette information, motivation og lyst til forandring kan man med enkle midler opnå en hverdag med øget energi og større velvære

Stress er oprindelig en overlevelsesmekanisme, vi alle er født med og kan være til stor hjælp i pressede eller livstruende situationer.

Stress management

Lidt stress skader vel ikke – eller gør det? Få en indsigt i hvad stress egentlig er og hvad den gør ved kroppen og din hverdag.

 Stress er ikke nødvendigvis kun skidt selvom mange i dag bruger ordet i dets negative forstand.

Susanne Schrøder fordrag stress, KRAMS, sundhed

Stress kan skabes på mange måder. Har du f.eks. nogensinde besluttet dig til at gøre noget og så fik du det alligevel ikke gjort?  Laver du overspringshandlinger? Ønsker du at ændre ting i dit liv men ved ikke hvordan? Føler du, at du ikke slår til på arbejde eller i dit privat liv?

 Få nogle redskaber til “at få tingene gjort”, lave konkrete målsætninger og nå dem og derved undgå unødig stress i hverdagen.

Indspark, stof til eftertanke eller bare et sjovt og anderledes indslag – du bestemmer!

FOREDRAG
Priser fra 4.495,- kr.

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen